Scroll Top

Individueel partner coaching

Met de komst van kind(eren) verandert er zóveel.

Met de komst van kind(eren)
verandert
 er zóveel.

Alle aandacht lijkt naar het kind te gaan. Dat is natuurlijk heel mooi, maar naast de rol van moeder/vader/verzorger blijf je ook gewoon een man of een vrouw met eigen behoeftes, wensen, verlangens en vraagstukken. Gelukkig gaat het vaak goed en kun je het zelf managen. Soms lukt het niet en loop jij tegen zaken aan. Dan kan een gesprek met een coach een uitweg bieden. Daarom ben ik er voor je en help ik je graag verder. Opvallend is dat de meeste ouders/verzorgers – bewust of onbewust – worstelen met dezelfde vragen, namelijk: 

  • Hoe houd ik alle ballen in de lucht?
  • Hoe combineer ik de aandacht voor carrière, kind, geliefde en mijzelf?
  • Hoe ben ik zelf opgevoed? 
  • Hoe is mijn verhouding tot mijn ouders? 
  • Wat heb ik gekregen en/of gemist? 
  • Hoe kan ik zaken beter loslaten?
  • Hoe ga ik om met emoties zoals frustratie, onmacht en angst?
  • Wat wil ik wel en vooral niet doorgeven aan mijn kind(eren)? 
  • Sluiten mijn overtuigingen, normen en waarden aan bij die van mijn partner? 
  • Hoe ga ik om met familie? 

Herkenbaar? Ben je bereid in jezelf/je gezin te investeren? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek of deze coaching bij jou past.