Scroll Top

Partner coaching

Met de komst van kind(eren) verandert er zóveel.

Met de komst van kind(eren) verandert er zóveel.

Alle aandacht lijkt naar het kind te gaan. Dat is natuurlijk heel mooi, maar naast moeder en vader ben je ook gewoon man, vrouw en elkaars geliefde. De roze wolk, zoals het in de meeste films geschetst wordt kan er in werkelijkheid weleens heel anders uitzien. Heb jij al een aantal voorbeelden..? Ik wel…

  • Constant bezig zijn met het kind en daardoor geen oog of energie meer overhouden voor jezelf of je partner …
  • Zo gefrustreerd/verdrietig/angstig zijn dat je uit je slof schiet…
  • Wallen onder je ogen, niet meer toekomen aan je gewenste uiterlijk…
  • Geen concentratie op je werk/studie/hobby…
  • Verlangen om tijdens de maaltijd twee zinnen af te kunnen maken zonder onderbreking…
  • Zorgeloos kunnen vrijen zonder( gedachten aan) ”maa-maaa!”
  • Ga zo maar door…

Herkenbaar? Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel en zijn er ook hele fijne en gelukkige momenten in het gezinsleven. Maar hoe kom je de zogenoemde tropenjaren door zonder elkaar uit het oog te verliezen?

Durf jij je ideeën/zorgen/waarden te bespreken met je partner, of houd je het binnen omdat je de ander wil beschermen? Ben je bang voor de reactie van je partner en zwijg je totdat de bom barst?

Ben jij en je geliefde bereid om samen, nog vóór dat de relatie gaat wankelen, te investeren in jullie liefde? Te leren je eigen behoeftes op de juiste manier te benoemen en daadwerkelijk te leren horen wat de behoeftes zijn van je wederhelft? Dan is de partner coaching iets voor jullie!

Let wel: elke uitdaging/verandering begint bij jezelf, daarom is partner coaching enkel raadzaam als jullie het allebei aan willen gaan. Enthousiast geworden? Bespreek het met je wederhelft en schrijf jullie in voor een gratis kennismakingsgesprek.