Scroll Top

Recensies

Dit is wat anderen van mij vinden:

blocks-image-104 (Demo)
Coach van Anastasia

Anastasia heb ik leren kennen als een vrouw die zowel de lichte kant als de donkere kant van het leven niet schuwt. Haar levendige en energieke grondhouding maken het erg plezierig met haar samen te werken. Haar levenskracht, doorzettingsvermogen en leergierigheid maken haar een stevig baken om mee te schakelen. Met veel passie en betrokkenheid staat zij naast andere ouders van jonge kinderen. Met een gerust hart kun je begeleiding aan haar over laten!

Beste vriendin, 32 jr.

Anastasia is sinds we samen verpleegkunde zijn gaan studeren, de meest waardevolle vriendin in mijn leven. Wat haar zo waardevol maakt, zijn haar enthousiasme en bergen energie als we op het strand zijn met de kinderen. De rust die zij uitstraalt en de goede vragen die ze stelt als we in gesprek zijn, maakt dat ik moeiteloos alles met haar kan delen. Anastasia heeft nooit een oordeel en altijd een luisterend oor. Ze staat altijd voor me klaar en kan op ieders gezicht een lach tevoorschijn toveren.

Klant, 36jr.

Ik kwam bij Anastasia omdat ik het soms lastig vind mijn gevoelens te uiten bij mijn partner, dingen bespreekbaar te maken of aan te geven wat ik als mens nodig heb. Tijdens de gesprekken ben ik tot inzichten gekomen, die ervoor zorgen dat ik weet wat belangrijk voor mij is. Tevens leerde ik hoe ik sommige zaken beter naar mijn partner kan verwoorden. Dat is heel helpend geweest. Anastasia zorgde dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de sessies, om zo te leren luisteren naar mijn gevoelens.

Man, 76 jaar

Tijdens de gesprekken met Anastasia heb ik haar leren kennen als zeer betrokken met voldoende afstand. Ze is open, vriendelijk en professioneel. Door de gesprekken met haar zijn mijn problemen en mijn rol daarin helder geworden. Met duidelijke opdrachten zijn we deze problemen te lijf gegaan, waarbij ikzelf zoveel mogelijk oplossingen moest aandragen. Geen wollige verhalen, maar concrete acties. Over de manier van werken van Anastasia ben ik zeer tevreden. Ik kan haar dan ook zonder aarzeling aanbevelen.